Tel: +31 (0) 413-366 938 . info@vansleeuwenhoveniers.nl

Over ons

De onderneming

Het team van Van Sleeuwen Hoveniers o.l.v. André van Sleeuwen houdt zich bezig met het design en creatie van stijlvolle tuinen!

Al sinds 1988 is het de passie om samen met u van uw “nieuwe” tuin een stijlvolle woon- en leefruimte te creëren.
Met uw persoonlijke verlangens als basis maken wij door middel van onze eigen creativiteit en bijzondere gelimiteerde tuinproducten een comfortabele en sprekende tuin die anders is dan die van uw buren.

Met veel plezier voelen wij ons nauw betrokken bij de beleving van uw dagelijkse buitenleven.

De tot heden behaalde awards, media-aandacht in magazines en in de pers, alsmede de vele samenwerkingen en reacties van klanten hierop maakt ons en onze medewerkers dagelijks trots op het totale bedrijfsconcept!

VISIE

“Geef ons uw verlangens en de ruimte, dan maken wij de passende sfeer.”

Wij hebben de overtuiging dat mensen hun hele leven lang behoefte hebben om van tijd tot tijd te ontsnappen aan het leven van alledag door middel van een stijlvolle en prettige buitenruimte met een persoonlijke touch.

Alles dient erop gericht te zijn om de verlangens van de gebruikers boven verwachting uit te voeren, zodat er altijd een bijzonder comfortabele en stijlvolle woon- en leefomgeving ontstaat.

Hiermee willen we de hoogst mogelijke klantwaarde bieden. Alle medewerkers leveren hier een wezenlijke bijdrage aan.

MISSIE

“U een tuin met stijl inclusief persoonlijke touch laten beleven.”

Deze missie maken wij voor u waar met onze down to earth- werkwijze binnen
de ontwerp-, aanleg- en onderhoudsactiviteiten met onze eigen vakmensen!

Daarvoor is naast kennis ook een bepaalde houding van al onze medewerkers nodig.

Het ‘DNA’ van iedere medewerker bestaat minimaal uit de volgende kwaliteiten:

trots, representatief, inlevend, resultaatgericht, professioneel, respect en snelheid

STRATEGIE

“Niet met de trends meelopen, maar deze samen met u durven te zetten.”

Een constante focus op het laten samensmelten van verschillende verlangens voor uw buitenruimte en het produceren van eigen gelimiteerde tuinproducten zorgen ervoor dat iedere tuin van Van Sleeuwen Hoveniers altijd bepaalde functionaliteiten en allure meekrijgt die u niet kan vinden bij uw buren.

Februari 2017 onze tuin laten ontwerpen en aanleggen door André van Sleeuwen. Zeer gemotiveerd personeel met passie voor hun vak, het resultaat is dan ook ongelofelijk mooi geworden!! André en alle medewerkers; een tien met een griffel!! Voor ons is echt een droom uitgekomen, kortom een echte aanrader!!- Willem en Jeanette van der Lee - Nijmegen
Op advies van Van Oort Interieurs hebben wij nu door André van Sleeuwen een prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin.- Fam. Draijer - Son
André voelde goed aan wat bij ons paste en wat de wensen waren en gaf daar een verrassende invulling aan. Ook de uitvoering verliep goed en volgens de planning, de geschatte kosten vooraf waren behoorlijk nauwkeurig.- Fam. Venema - Helmond

Werkwijze

Inventarisatie vraagstuk

U weet niet wat u wilt met uw tuin? Moeite met onderhoud? Renovatie of een nieuwe tuin? Wij bieden een passend advies op maat!

Creatieve oplossing

Een slimme oplossing voor het onderhoud, een aanpassing aan de tuin of een geheel nieuw tuinplan? Bel ons of reserveer online een ontwerpsessie!

Uitvoering & planning

Naast een advies krijgt u altijd een heldere offerte. Na uw akkoord plannen wij het project in en weet u precies wanneer u kunt gaan genieten van de tuin!

Nazorg

Naast ontwerp en uitvoering daarvan staan wij ook paraat voor de aftersales en onderhoud van uw tuin. Bel, mail of laat een bericht achter via de chatfunctie!

Blog