Share

Awards

Awards

01

Gepaste trots en blijvend willen presteren!

In het verleden zijn wij regelmatig beloond geweest met verschillende awards voor bijzondere showtuinen op de tuinbeurs Tuinidee in de Brabanthallen van ‘s-Hertogenbosch. Ook binnen de hovenierscompetities ‘Tuin van het Jaar’ en ‘De mooiste rotonde van NL’ hebben wij awards in ontvangst mogen nemen.
Voor ons is dit naast enthousiasme van klanten een stimulans om blijvend te willen presteren binnen de branche.
Daarnaast begeleiden wij aankomend talent op MBO- en HBO-niveau. Hiervoor hebben we het certificaat van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven in bezit.

Mooiste rotonde van NL-2018

3e plaats ‘Mooiste Rotonde van Nederland’ 2018

Vakbladen De Hovenier en Stad+Groen gingen dit jaar voor het eerst op zoek naar de Mooiste Rotonde van Nederland. Uit tientallen inzendingen heeft de rotonde van Van Sleeuwen Hoveniers de 3e plaats verworven door een vijfkoppige jury, bestaande uit Ben van Ooijen (directeur Tuinen van Appeltern), Danny Lubbers (directeur ingenieursbureau Smitsrinsma), Arie van Hout (landschapsarchitect), Marion van Beuningen (consument en weggebruiker) en Hein van Iersel (hoofdredacteur vakblad De Hovenier). Zij beoordeelden de rotondes op het ontwerp en hun originaliteit.

 

 

Erkenning leerbedrijf SBB

Erkenning SBB-leerbedrijf

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Het erkennen en begeleiden de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit is hierbij van belang.

 

 

Tuinidee 2016

1e prijs showtuin op Tuinidee 2016

De tuin van Van Sleeuwen Hoveniers B.V. was zeer sfeervol en imponerend ingericht o.a. door de gevormde haagbeuk en de belichting. Je kon je aan deze inzending echt vergapen, aldus de VKC-jury.

 

 

Tuinidee 2015

2e prijs modeltuin op Tuinidee 2015

Duurzaamheid, gemak en creativiteit zijn terug te vinden in deze stand. Een grote toegevoegde waarde in het ontwerp is de verlichting die optimaal functioneert in deze stand. De keramische tegels in houtlook en aparte zonnewering trekken veel bekijks van het publiek.

 

 

Tuinidee 2014

1e prijs modeltuin Van Sleeuwen Hoveniers

Een krachtig ontwerp met meerdere werelden erin. Er is een geweldige beleving in de stand te vinden mede ook door de fraaie hoogteverschillen die aangebracht zijn. Het geheel doet een beetje parkachtig aan. Het materiaal is een sterk onderdeel van de stand, waar o.a. de bestrating mooi ondergeschikt is gemaakt aan het totaal concept. Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal ook weer passend in de tijdgeest. Het plantmateriaal is ingetogen maar van een buitengewone kwaliteit en voegt echt iets aan de stand toe. Prachtig zijn ook de twee witte potten voor in de stand als eyecatcher en zoals gezegd een droomachtige verlichting versterkt dit alles. De aparte hoek die is gecreëerd is om de projectpresentatie te presenteren is van een hoog niveau. Een geweldige naamgeving is toegepast in de stand. Kortom een standhouder die branding is en de terechte winnaar is van Tuinidee 2014.

 

 

Tuinidee 2013

1e prijs modeltuin TuinIdee 2013

De vakjury koos vandaag de winnende showtuin op het tuinevent TuinIdee en dat werd de presentatie van Van Sleeuwen Hoveniers uit Veghel met een tuinbioscoop en vakkundig zeer goed afgewerkte inrichting. Daarnaast maken bezoekers aan de stand kans op een tuinontwerp geheel verzorgd in 3D!

 

 

Tuinidee 2010

Modeltuin Van Sleeuwen Hoveniers krijgt 9,30

Van Sleeuwen Hoveniers bewijst volgens de landelijke VKC jury jaarlijks steeds weer over nieuwe ideeën te beschikken, waardoor de stand een eigentijdse “look” heeft en bijzonder is in originaliteit en creativiteit. Blikvangers in de stand zijn de hoge wilgenstammen. De stand is open, prima toegankelijk en ook de materiaalkeuze getuigd van deskundigheid. De vloerbedekking van betonkasseien is apart en vakkundig aangelegd, zoals verder de gehele stand. Bijzonder is de videopresentatie en de leuke DVD voor de bezoekers. Met een bevlogen standbemanning behoort het bedrijf wederom tot de toppers van Tuinidee 2010.

 

 

Tuin van het Jaar 2009

Prijs voor gezinstuin in Veghel

De Vaste Keuringscommissie (VKC) keurde in opdracht van het Hoveniers Informatiecentrum (HIC) de mooiste particuliere tuinen van Nederland. Daarmee valt Van Sleeuwen Hoveniers in de prijzen in de hovenierscompetitie ´Tuin van het Jaar 2009´. De opdrachtgevers hadden een totaalconcept voor ogen: een buitenruimte met overdekte relaxmogelijkheden waarbij het mogelijk is om buiten te kunnen koken en TV te kijken, dit in combinatie met een zwembad en een aparte speelruimte. Daar is Van Sleeuwen Hoveniers in geslaagd, zo concludeert de jury: ‘Een creatieve vondst in de tuin zijn de pergola’s en het voetbalmuurtje. De Jury spreekt verder van een mooi evenwichtige aansluiting tussen woning en tuin.

 

 

Tuinidee 2009

Goud voor Van Sleeuwen Hoveniers op Tuinidee 2009

Van Sleeuwen Hoveniers is beloond met goud voor haar modeltuin tijdens de beurs TuinIdee, dat georganiseerd werd in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Het ontwerp was qua vormgeving spannend en vernieuwend. De ruimte was perfect ingedeeld. Fraai was de kwaliteit en keuze van het plantmateriaal in mediterrane sfeer. De bebording was uitstekend verzorgd en vooral het foldermateriaal in de vorm van de Ideeenbundel 2009 was zeer apart. De Vaste Keuringscommissie beloonde Van Sleeuwen Hoveniers met Goud met 9.20 punten.

 

 

Tuinidee 2008

Van Sleeuwen Hoveniers winnaar op Tuinidee 2008

De stand is qua ontwerp zeer origineel en creatief. Mede door de verschillende niveauverschillen en enkele schuine lijnen is een avontuurlijk geheel ontstaan. Buiten het ontwerp is de materiaalkeuze bijzonder door o.a. toegepaste 2 x 2 meter tegels, een fraai zwembad en de bloeiende meerstammige beplanting. De stand is uitnodigend en informatief met o.a. een hightech ontwerppresentatie. De naamgeving, folders en de vakbekwame standbemanning maken deze stand mede opnieuw als beste stand van Tuinidee 2008, aldus de VKC jury. De jury waardeerde deze stand met Goud met 9.30 punten.

 

 

Tuinidee 2007

Van Sleeuwen Hoveniers maakt mooiste modeltuin

Voor de derde achtereenvolgende keer wint Van Sleeuwen Hoveniers de eerste prijs voor haar modeltuin op de beurs Tuinidee, dat georganiseerd werd in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De stand is qua ontwerp zeer innovatief en de mooiste volgens de VKC jury. Het winnen is voor Van Sleeuwen Hoveniers geen doel op zich. Het bedrijf wil vooral laten zien hoeveel sfeer je in een tuin kan brengen. Op dat vlak roemde de jury het materiaalgebruik en de verlichting met een gedegen afwerking tot in de kleinste details. De vaste Keuringscommissie was unaniem in haar oordeel en beloonde Van Sleeuwen Hoveniers met Goud met 9.50 punten.

 

 

Tuinidee 2006

Goud voor Van Sleeuwen Hoveniers op Tuinidee 2006

De stand is qua ontwerp zeer krachtig, vooral het kleurgebruik is apart doch sfeervol te noemen volgens de VKC jury. Het bedrijf profileert zich met deze stand als organisatie dat kan zorgen voor tuinen met het ware ‘vakantiegevoel’. Tijdens de beurs nam weerman Piet Paulusma (SBS 6) een bezoek aan de stand en nam vanuit hier zijn weersverwachting op. De vaste Keuringscommissie was unaniem in haar oordeel en beloonde Van Sleeuwen Hoveniers met Goud met 9.00 punten.

 

 

Tuinidee 2005

Goud voor Van Sleeuwen Hoveniers op Tuinidee 2005

Van Sleeuwen Hoveniers wint de eerste prijs voor haar modeltuin op de beurs Tuinidee, dat georganiseerd werd van 16 tot en met 20 februari in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De stand is qua indeling zeer efficient en de kleuren voelen warm aan. De beplanting en verlichting zorgen voor een geweldige totaalsfeer, aldus de VKC jury. De stand zorgde buiten de nodige informatie ook voor full-entertainment in de vorm van een flitsende 3D-animatie van een al eerder gerealiseerd project door Van Sleeuwen Hoveniers. De vaste Keuringscommissie was unaniem in haar oordeel en beloonde Van Sleeuwen Hoveniers met Goud met 9.34 punten.